La Nonette School

Illustratie cursussen, workshops en meer!

Altijd al willen leren illustreren maar.. durf je niet/
kun je geen tijd vinden/loop je vast?

 

Ik geloof dat een creatiever leven voor iedereen mogelijk is. Vaak voelen mensen zich tegengehouden door de angst niet goed genoeg te zijn, of iets lelijks te maken. Jammer want door alleen door te doen zul je je echte creatieve potentie ontdekken.  Met mijn unieke lesmethodes krijg ik zelfs de meest potloodschuwe mensen aan het maken!

Met een aanpak op maat kijk ik waar jouw groeikansen liggen. Het belangrijkste vind ik dat je plezier hebt en geniet van maken, al het andere valt te leren. Ik geloof niet in ‘moeten’ en ‘niet mogen’ alleen in ‘happy mistakes’. Durven en ontdekken staan bij mij voorop. Dus of je nu hobbymatig aan de slag wilt of als professional verder wilt met illustratie: Ik ben er voor jou! 

Over mij

Mijn naam is Manon Bijkerk, ook wel bekend als La Nonette. Na de kunstacademie ben ik aan de slag gegaan als fulltime illustrator. Ik werk voor opdrachtgevers, maak zelf geïnitieerd werk en ik heb een eigen label met prints en andere illustratieve ‘goodies’. Ook geef ik al ruim zeven jaar les in illustratie, karakterontwerp en karakterontwerp via eigen ontwikkelde cursusmethoden.

Door mijn werk wil ik andere mensen in hun kracht zetten, met een diversiteit aan geweldige lichamen en mensen in hun meest pure vorm en radicale zelfliefde inspireren.  Ook in mijn lessen heb ik een persoonlijke aanpak en wil ik het liefste dat elke cursist een beetje blijer en meer geïnspireerd naar buiten gaat dan dat die binnen kwam. 

Ik ben illustratie docent geweest bij Parnassos Cultuur Centrum (2015-2018) Urlaub (2017-2021) waar ik ook mede-eigenaar ben geweest. In 2022 ben ik voor mezelf begonnen als docent.