Begeleiding in beeldmaken

Illustratieve cursussen, workshops & coaching

 

Ik geloof dat een creatiever leven voor iedereen mogelijk is. Vaak voelen mensen zich tegengehouden door de angst niet goed genoeg te zijn, of iets lelijks te maken. Jammer want door alleen door te doen zul je je echte creatieve potentie ontdekken.  Met mijn unieke lesmethodes krijg ik zelfs de meest potloodschuwe mensen aan het maken!

Met een aanpak op maat kijk ik waar jouw groeikansen liggen. 

 

Het belangrijkste vind ik dat je plezier hebt en geniet van maken, al het andere valt te leren. Ik geloof niet in ‘moeten’ en ‘niet mogen’ alleen in ‘happy mistakes’. Durven en ontdekken staan bij mij voorop. Dus of je nu hobbymatig aan de slag wilt of als professional verder wilt met illustratie: Ik ben er voor jou.

La Nonette School is voor iedereen!

 

HUIDIG AANBOD CURSUSSEN / WORKSHOPS

Altijd als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ik verstuur gemiddeld een nieuwsbrief per seizoen. 

La Nonette voor jouw bedrijf

Wil je een unieke creatieve beleving voor jou en je collega’s? Ik maak graag een leuke illustratieve beleving of bedrijfsuitje op maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Dit zeggen allumni

Over mij

 

Mijn naam is Manon Bijkerk, ook wel bekend als La Nonette. Na de kunstacademie ben ik aan de slag gegaan als fulltime illustrator. Ik werk voor opdrachtgevers, maak zelf geïnitieerd werk en ik heb een eigen label met prints en andere illustratieve ‘goodies’.  Ik host al sinds 2015 workshops en cursussen in illustratie en storytelling via zelfontwikkelde cursusmethoden.

Mijn lessen hebben een persoonlijke aanpak en mijn doel is dat elke cursist naderhand een beetje blijer en meer geïnspireerd naar buiten gaat dan dat diegene binnen kwam. 

Ik ben illustratie docent geweest bij Parnassos Cultuur Centrum (2015-2018) Urlaub (2017-2021) waar ik ook mede-eigenaar ben geweest. In 2022 ben ik voor mezelf begonnen als allround illustratie docent.